Skip to content

Perla van Kessel

Ik ben Perla van Kessel, ontwerper en fotograaf en alles wat daar tussen in zit. Ik werk in opdracht en initieer eigen projecten. Mijn werk is licht conceptueel, helder in uitvoering en vaak met een knipoog.

 

Ik heb samengewerkt met organisaties in de culturele sector, bedrijven in de modebranche, en met eigenzinnige individuen die de wereld beter en leuker willen maken. Ik denk met hen mee over hun (visuele) communicatie, creëer uniek beeldmateriaal, bedenk een grappige campagne of ontwerp hun een website.

Tijdens mijn ontwerpproces houd ik een open houding. Ik ontleed een onderwerp, bedrijf of product, luister en kijk goed. Ik tover van alles uit de kast en onderzoek of er een boeiend beeld ontstaat. Ik speel met taal, fotografie, analoge materialen en digitale technieken.

Als persoon ben ik kalm en oprecht. Ik ga graag naar theatervoorstellingen en ik luister heel veel podcasts. Oh, en ik hou niet van koffie, ondanks mijn naam.

 

Opdrachtgevers

Eva line de boer, Theaterzaken via Rudolphi, Open monumentendag Rotterdam, Echt Gebeurd, Ee-labels, Nominette, Profuomo, Ohmygood, Huis73,  Kuotes Art, Studio Goldfinch.

Social Media